Pro 232014
 

v článku K6 tuning – plány a naděje se můžete dočíst o tom, že jsem zanevřel na černou a chtěl si svou K6 trochu přizpůsobit. je zde předkládáno několik možných variant představců, brzd či řidítek, kterými jsem chtěl svou K6 osadit. tento krátký článeček shrnuje, co se povedlo a co ne a na jaké komponenty padla volba.

barva: červená v odstínu RAL 3020 ‚ferrari‘

brzdová ramínka: původní volba sice padla na avid single digit 3, ale to se neukázalo jako dobrý nápad. ne, že by tyto brzdy nebyly kvalitní, ale pro osazení na úzkou vidlici k-bike sedí snad jediné brzdy a to jsou výrobcem dodávané tektro.

brzdové páky: Avid FR 5 – mám je na všech svých koloběžkách a jsem nadmíru spokojen.

bowdeny: červené, základní = dostačující, jen již trochu zrůžověly. příště bych možná přeci jen sáhl po dražší variantě, ale nikoliv z hlediska funkčnosti, pouze z pohledu designu

 představec: zde volba trvala snad nejdéle. zvolen byl kalloy uno v chromu

řidítka: vyhrála to nakonec na celé čáře obyčejná řidítka od intrea piko. tehdá mě stála 44,- korun 🙂 nezapomeňte, že pro BMX řidítka potřebujete dělený představec 😉

gripy: základní gumové s pozičními kroužky, barvy černé, takřka nesmrtelné 🙂

blaltník: zadní 12-palcový yedoo (intrea, nutno koupit vč. předního), plastový, přestříkaný na červeno. vydržel více, než řada ocelových blatníků. v současné době již nahrazen upraveným ocelovým (zkrácen a upraven na zaoblený chránič paty)

a výsledek? 😉

(Visited 316 times, 1 visits today)
 Publikoval v 11.12
QR Code Business Card